Bikramcph.dk erhverver domænet DalgasYoga.dk

Læsetid: < 1 minut

København, Danmark — Vi er glade for at annoncere, at Bikramcph.dk har erhvervet domænet DalgasYoga.dk. Denne erhvervelse er en del af vores strategi for at styrke og udvide vores online tilstedeværelse, så vi kan nå endnu flere yogainteresserede personer i Danmark.

Ingen Fusion, Men En Mulighed for Vækst

For at undgå forvirring vil vi gerne præcisere, at dette ikke er en fusion mellem de to virksomheder. Bikramcph.dk har simpelthen erhvervet domænet DalgasYoga.dk for at kunne tilbyde vores medlemmer og besøgende en endnu bredere vifte af ressourcer og services inden for yoga.

Hvad Betyder Dette for Vores Brugere?

På kort sigt vil erhvervelsen af DalgasYoga.dk’s domæne ikke medføre ændringer for vores nuværende medlemmer. På længere sigt forventer vi dog at integrere de værdifulde ressourcer fra DalgasYoga.dk ind i vores eget website, så vores medlemmer kan få adgang til endnu mere indhold af høj kvalitet.

Næste Skridt

I de kommende måneder vil indhold fra DalgasYoga.dk blive overført til Bikramcph.dk. Vi er spændte på at tilbyde en endnu rigere platform for alle, der ønsker at udforske de mange aspekter af yoga.

Spørgsmål og Kontakt

For spørgsmål vedrørende denne erhvervelse, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bikramcph.dk.

Om Bikramcph.dk

Bikramcph.dk er en førende platform i Danmark dedikeret til udbredelse og undervisning i Bikram Yoga. Gennem en række kurser, workshops og andre events tilbyder vi en holistisk tilgang til sundhed og velvære.

bikramcph
+ alle indlæg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *