ASSISI september 2019.jpg

ASSISI REJSE DATOER:

2020: mandag 20. juli til og med søndag den 26. juli 2020

2020: mandag den 27. juli til og med søndag den 2. august 2020 ADVANCED

Jeg har 3 rejser hvert år, en rejse til Assisi, Italien, en rejse til Ægypten og en rejse til Peru.

At tage på en rejse hvor der arbejdes med yoga og så det faktiske sted hvor vi befinder os, er en indre rejse til din egen psyke, for at opnå en større forståelse af hvem du ER.

Ved at arbejde koncentreret med stedets energi og dit indre, arbejder du fokuseret og koncentreret og er i stand til at arbejde dybere og længere end muligt andre steder.

Jeg bruger yoga og meditation til at komme i kroppen, således at de skridt du tager bliver med en sikker bevidsthed, der gør dig i stand til at fastholde forandringer når du vender hjem igen.

En Yoga Rejse som denne er dybdegående og livsforandrende - EN REJSE for LIVET - og du kan på ganske kort tid, arbejde så intenst at det er at sammenligne med fleres års terapi arbejde.

PRISER ekskl flybillet:

Delt 3 sengsværelse: 7.600 DKK pr. person

Delt 2 sengsværelse 8.900 DKK pr. person

Enkeltværelse 9.600 DKK pr. person

*)DATO: du kan ankomme indtil kl. 15 om eftermiddagen den 6/9 vi mødes i Rom lufthavn og kører samlet til Assisi.

Du kan rejse fra Rom hele dagen den 14. september efter kl. 11.30. Vi tager tidlig morgen fra Assisi mod Rom og ankommer til Termini Rom kl 09:15

Prisen inkluderer overnatning, morgenmad og aftensmad. Alt undervisning og ALLE ture i og omkring Assisi.

Vi bor i smukke omgivelser på et sted drevet af nonner, i pæne rene værelser, der er enkle og fine. Området inviterer til natur oplevelser og mange skønne vandreture.